Ingredients:

– 250 Grams de carn mòlta
– 1 cullera de postres de mostassa
– 80gr de ceba blanca
– 1 Dent de all
– 3 Gotes de ají tabasco
– 40 mil·lilitres d’oli d’oliva
– 1 pessic de sal
– 1 pessic de pebre

Passos a seguir:

En Una paella amb oli, cuinar la ceba i l’all tallats finament, fins que estigui tova la ceba.

En un bol barreja la carn mòlta amb la ceba cuinada, l’ají, la mostassa, sal i pebre.

Fem boletes petites amb la carn i ho deixem a la nevera durant 1 hora perquè estiguin més fermes.

En una paella amb oli calent, segellar les boletes de carn per tot arreu. Quan estiguin daurades baixar el foc, tapar i cuinar 10 minuts més.

Servir les boletes de carn amb escuradents petits. Si voleu, poden realitzar una salsa mil illes per acompanyar.

Quedeu com els millors amfitrions amb un munt de Meat Balls, que de ben segur agradaran a tothom!