Ingredients

Confitura de tomàquet

1 pot de tomàquet sencer de 800 gr
100 gr de sucre
1 polsim de sal
1 polsim de pebre

Miniburguers (8 unitats)

8 panets de minibuguer
8 talls de filet de porc
8 ous de guatlla

Elaboració

Obriu el pot de tomàquet i agafeu els tomàquets sencers. Partiu-los per la meitat i treieu les llavors. Poseu-los en un colador i apreteu per treure bé tota l’aigua. A continuació, poseu-ho en un casso amb el sucre, la sal i el pebre. Poseu a foc baix i remeneu constantment finsque tingui la textura de confitura ( uns 30 minuts aprox). Reserveu. També podeu substituir-la per confitura de tomàquet comprada.

Obriu els panets de miniburguer per la meitat. Unteu amb la confitura la part de sota.

En una paella amb oli fregiu els ous i reserveu.

Per últim, en una paella a foc fort, feu els talls de filet de porc a la planxa al punt que us agradi.

Només us quedarà muntar el plat posant el filet a sobre de la confitura i per sobre l’ou de guatlla. Tapeu amb l’altra part del pa i a menjar.