Estàs cansat/da de preparar carn i no saber amb què acompanyar-la?

El condiment és una de les parts més importants dels plats, ja que és el que li aporta el sabor. Així mateix, una recepta pot convertir-se en una cosa molt diferent si ho acompanyes amb una bona salsa.

Salsa chimichurri: Aquesta és una de les salses per excel·lència per acompanyar carns i rostits, elaborada a força de: julivert, all, vinagre, ají mòlt i sal. És d’origen argentí i també molt usada a Uruguai; generalment és una salsa picant.

Salsa escabetx: L’escabetx pot usar-se com a salsa, encara que també per conservar aliments, especialment peixos, però també carns de caça i altres aliments.

Salsa agredolça: La salsa agredolça serveix tant per acompanyar plats de carn com per a preparats arrebossats, peixos, verdures bullides o fregits.

Salsa barbacoa: Aquesta és una altra de les tradicionals salses per acompanyar plats de carn, encara que no estiguin fets a la barbacoa. Les salses barbacoa, es poden combinar entre àcides i dolces, generalment porten condiments especiats o es fan ressò d’un sol sabor.

Salsa Oporto: L’ingredient principal d’aquesta salsa és el vi oporto, propi de Portugal. Es tracta d’una salsa ideal per acompanyar carns, ja que ajudarà al fet que quedin més tendres i sucoses, alhora que aportarà un sabor dolcet.