Us deixem una recepta de cuina de fàcil elaboració, per a dues persones i amb cocció al forn. Recordeu que podeu comprar el MAGRET d’ÀNEC a la nostra botiga online fent clic aquí.

INGREDIENTS

1 Magret d’ànec d’uns 400 g

3 Cullerades melmelada de gerds
30 g de fruits del bosc (poden ser preparats que venen congelats)
Xarrup de licor dolç tipus vermut, …
Vinagre de Mòdena
Pebre
Sal

ELABORACIÓ

-Daurem el magret en una paella amb el seu propi greix a foc mig-alt per ambdós costats i li tirem sal i pebre.

-Quan s’hagi daurat (a gust del comensal) el posem al forn que ja estigui escalfat a 180 graus i li deixarem entre 10 a 15 minuts més. A qui li agradi ben fet uns 20 minuts. I a qui li agradi cru per l’interior uns 5 minuts.

-El greix que hagi deixat anar el magret d’ànec l’utilitzarem per fer la salsa que guarnirà el plat.

-Posem el greix, en una olla o cassola petita i quan estigui calent hi afegim les cullerades de melmelada de gerds.

-Ho remenem fins que quedi barrejat, hi afegim el licor i ho deixem uns 15 minuts a foc lent fins que redueixi. Afegim el vinagre i els fruits del bosc i ho deixem uns 5 minuts més a foc lent.

– Cocció finalitzada

PRESENTACIÓ

Tallem el magret amb talls fins i l’emplatem fent la forma del magret sencer però desplegant una mica els talls.