Les tenim de vedella, de pollastre, de porc amb bolets, de bou, de conill i de poltre … Totes amb un sabor únic i de gran qualitat. La veritat és que les realitzem utilitzant matèria primera excel·lent, i aquest, no un altre, és el secret, així fem l’hamburguesa perfecta:

1- El fonamental és l’elecció de la carn. En el cas de la vedella, és fonamental que aquesta sigui de qualitat i del dia. Només així aconseguim un sabor i una tendresa inigualable.

2- El tipus de pa també és important, ¿a qui no li agrada més menjar-se l’hamburguesa en un bon brioix que al plat, sense pa? Existeixen grans superfícies i fleques que comercialitzen pa específic per menjar amb aquest producte. Unes mini xapates, si les torrem prèviament, poden donar un toc únic al nostre dinar o sopar.

3- Ingredients afegits. Aquí ja és a gust del consumidor. Se li pot afegir enciam, tomàquet, ceba, formatge o altres salses. Per descomptat, no dubteu que en aquest cas que els productes siguin frescos també serà molt important per aconseguir un sabor especial.

Si voleu provar les boníssimes hamburgueses de Cal Xevi no dubteu en fer les vostres comandes on-line o bé apropar-vos a la nostra carnisseria de girona.